ხორცის რულეტი ბრინჯით

შემადგენლობა:

მომზადება:

საქონლის ფარშს დიდ  ცელოფნის  პარკზე გავაბრტყელებთ. ერთმანეთში ავურევთ  ოდნავ მოხარშულ ბრინჯს, ერთ ცალ კვერცხსა და მწვანილს. შემდეგ ამ მასას ფარშს ზემოდან მოვაყრით. რულეტივით გადავახვევთ და ცელოფანს ნელ-ნელა გამოვაცლით. ცხელ ტაფაზე დავდებთ და გაზქურაში შევდებთ საშუალო ტემპერატურაზე.

ხორცის რულეტი ბრინჯით

1 (20%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

სტაფილოს წვნიანი