ხორცის და პომიდვრის სალათი

 

შემადგენლობა:

მომზადება:

2 ს.კ ზეითუნის ზეთი და 1 ჩ.კ დაფქული წითელი წიწაკა კარგად შეურიეთ და ხორცის ნაჭრებს ყველა

მხრიდან წაუსვით. გრილის ტაფა წინასწარ გააცხელეთ  და სუკის ნაჭრები საშუალო ცეცხლზე შეწვით. თუ

ორივე მხრიდან 3-4 წუთს გააჩერებთ, საშუალოდ შემწვარი იქნება. ხოლო 6-7 წუთში ბოლომზე

მომზადდება. გადმოდგით,5 წუთი გააჩერეთ, გრძლად დაჭერით.

ჯამში აურიეთ ხახვი, შუაზე გაჭრილი პომიდვრები, წვრილად დაჭრილი ქინძი, მორჩენილი წიწაკა.

მოასხით ზეთი და ძმარი. შეაზავეთ მარილითა და ახალდაფქული პილპილით, დაუმატეთ შებრაწული

სუკის ნაჭრები და ჯამი მსუბუქად შეანჯღრიეთ. სუფრაზე თბილი მიიტანეთ.

ხორცის და პომიდვრის სალათი

3.7 (73.33%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ბოლოკის სალათი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი