ხორცის ბურთულები ყველით

შემადგენლობა:

მომზადება:

გაფცქვენით და დაჭერით ხახვი. ერთმანეთში აურიეთ ღორისა და საქონლის ფარში, ხახვი, ყველი და კვერცხი.

შეაზავეთ მარილით და პილპილით.

დაისველეთ ხელები და გააკეთეთ გუფთები. ამოავლეთ ორცხობილაში და 5-5 წუთით დაბრაწეთ კარაქში

ყველა მხრიდან. სუფრაზე მიიტანეთ სტაფილოსთან და კარტოფილის პიურესთან ერთად.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ღორის ხორცი ჩირით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი