ხორციანი ღვეზელი

შემადგენლობა:

მომზდება:

  ხორცი დავჭრათ წვრილად,მოვხარშოთ,გადავწუროთ წყალი და გაციებული

გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში ხახვთან ერთად, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და

ფარში მოვხრაკოთ ზეთში. საფუვრიანი ცომი გავყოთ სასურველ ზომებად, გავაბრტყელოთ,

ჩავდოთ ფარში და შევწვათ.

 

ხორციანი ღვეზელი

5 (100%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ლობიანი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი