შეადგენლობა:
მომზადება:
შეაზავეთ ხბოს ხორცი მარილით და პილპილით. ზეთი გააცხელეთ ქვაბში და ხორცი ყველა მხრიდან
შეაწითლეთ. დაამატეთ დაჭრილი ხახვი, სტაფილო, კანგაცლილი და დაჭრილი პომიდორი. შუშეთ
ბოსტნეული 5 წუთით, დაამატეთ 250 მლ ცხელი წყალი, დაფნის ფოთოლი, სოკო,ლიმონის ცედრა.
შუშეთ ხორცი 1-2 საათი, დროდადრო ზევიდან მოასხით წვენი.
ხორცი დაჭერით და თბილად შეინახეთ. შეავსეთ ნახარშის წვენი ცოტაოდენი წყლით, გაწურეთ და
შეასქელეთ ცივ წყალში გახსნილი მოშუშული ფქვილით. სოუსი ცალკე მიიტანეთ.
იხვი კონიაკით |