შემადგენლობა:
მომზადება:
საფუარი და შაქარი გახსენით 200 მლ ნელთბილ წყალში. შეურიეთ ერთმანეთს ფქვილი, მარილი და დო. დაასხით საფუვრიანი წყალი და ზილეთ 10 წთ. დაააფარეთ და დადგით ასაფუებლად 1 სთ. ამოსული ცომი კარგად გადაზილეთ, დააფარეთ დაა დადგით კიდევ 1 სთ.საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი. ცომი კიდევ ერთხელ გადაზილეთ, შეურიეთ მოშუშული ხახვი, მიეცით ოვალური ფორმა, ოდნავ დააბრტყელეთ, დადეთ საცხობ ფირფიტაზე, დააფარეთ და დადგით კიდევ 1 სთ.გააცხელეთ ღუმელი 150 გრადუსამდე. გადაუსვით ცომს თბილი წყალი და აცხვეეთ 5 წთ. დაიყვანეთ ტემპერატურა 200 გრადუსამდე და აცხვეთ კიდევ 25-30 წთ.
რაჭული ხაჭაპური |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი