ხაშლამა

შეგიძლიათ ხაშლამის წვენი თქვენი გემოვნებით შეკმაზოთ მარილითა და ნივრით და მიირთვათ ხორცთან ერთად..!

 

შემადგენლობა:

მომზადება:

საქონლის ხორცი დაჭერით ნეკნებიანად, კარგად გარეცხეთ და ჩაყარეთ იმხელა ქვაბში,რომ

ხორცით ნახევრამდე შეივსოს. ქვაბი შეავსეთ წყლით, დაუამტეთ ხახვის ოთხად გაჭრილი თავი,

სტაფილო,დაფნის ფოთოლი, ნიახური,ბაჰარი.

ეს ყველაფერი ერთად ადუღეტ, სანამ ხორცი არ მოიხარშება. არ დაგავიწყდეთ დროდადრო

ნახარსისთვსი ქაფის მოცილება. მოხარშული ხორცი ქაფქირით ამოიღეთ წვენიდან და ისე

მიიტანეთ სუფრაზე. სურვილისამებრ , მოააყრეთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში.

 

ხაშლამა

1 (20%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

კესადილია





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი