ხაშლამა

შემადგენლობა:

მომზადება:

ხორცი დაჭერით მსხვილ ნაჭრებად, დაასხით წყალი და დადგით მოსახარშად. ხარშვის დროს მოხადეთ ქაფი, დაამატეთ მთელ-მთელი ხახვის თავები, წიწაკა, დაფნა,მწვანილი. ხორცს ხარშვის დამთავრების წინ ჩაამატეთ მარილი. სუფრაზე მისატანად ამოიღეთ წვენიდან, მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი.

ხაშლამა

3.9 (78.33%) 12 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. მარი says:

    დზალიან მომეწონა კარგი იყო

დატოვეთ კომენტარი