ხალვა

შემადგენლობა:

მომზადება:

კარაქი გავადნოთ ქვაბში, განუწყვეტლივ ვურიოთ ხის კოვზით და დავუმატოთ  ფქვილი. დავტოვოთ მიღებული მასა ნელ ცეცხლზე 10-15 წთ. შაქრისა და წყლისგან მოვადუღოთ სიროფი და დავუმატოთ კარაქსა და ფქვილს. მივიღოთ ერთგვაროვანი მასა და ისევ დავდგათ ნელ ცეცხლზე. როცა ხალვა მზად იქნება. გადმოვიტანოთ სველ ფიცარზე, გავაბრტყელოთ 5 სანტიმეტრის სისქეზე, დავჭრათ რომბებად და მივიტანოთ სუფრასთან.

ხალვა

3 (60%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

სამარხვო კექსუნები ატმით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი