შემადგენლობა:
მომზადება:
კარაქი გავადნოთ ქვაბში, განუწყვეტლივ ვურიოთ ხის კოვზით და დავუმატოთ ფქვილი. დავტოვოთ მიღებული მასა ნელ ცეცხლზე 10-15 წთ. შაქრისა და წყლისგან მოვადუღოთ სიროფი და დავუმატოთ კარაქსა და ფქვილს. მივიღოთ ერთგვაროვანი მასა და ისევ დავდგათ ნელ ცეცხლზე. როცა ხალვა მზად იქნება. გადმოვიტანოთ სველ ფიცარზე, გავაბრტყელოთ 5 სანტიმეტრის სისქეზე, დავჭრათ რომბებად და მივიტანოთ სუფრასთან.
სამარხვო კექსუნები ატმით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი