შემადგენლობა:
მომზადება:
ჭარხალი კარგად გავრეცხოთ, მოვათავსოთ ქვაბში, დავასხათ იმდენი მდუღარე წყალი, რომ დაიფაროს.
დავახუროთ სახურავი და დავდგათ ცეცხლზე მოსახარშად. როცა ჭარხალი მოიხარშება, წვენი გადავწუროთ
ცალე ჭურჭელში და გავაციოთ. ჭარხალს ძალიან თხლად მოვაცალოთ კანი, სახეხზე გავხეხოთ, დავუმატოთ
არაჟანი, მაწონი,მარილი,გაციებული ჭარხლის წვენი და ავურიოთ ერთმანეთში. ჩავუმატოთ წვრილად დაჭრილი
მწვანე ხახვი და კამა, დაჭრილი ნედლი კიტრი, ბურახი და ავურიოთ.
ფარშირებული ლეღვი ბეკონით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი