დაბალი ჰემოგლობინის სამკურნალოდ, ჭარხლის სალათა!
ინგრედიენტები:
მოხარშული ჭარხალი – 2 ც.
ზეითუნის ზეთი – 4 ს.კ.
ბულგარული წიწაკის მარინადი – 4 ც.
ნიორი – 1 კბილი
მოხარშული ბრინჯი – 4 ს.კ.
გუდის ყველი – 50 გ.
მარილი და პილპილი გემოვნებით
მომზადების წესი:
ჭარხალი გახეხეთ და მოასხით 1 ს.კ. ზეთი. ბულგარული წიწაკა დაჭერით გრძლად. სოუსისთვის დაჭერით ნიორი და დანაყეთ მარილთან ერთად. დაუმატეთ ზეთი და პილპილი. ჭარხალს შეურიეთ ბრინჯი და წიწაკის მარინადი, მოასხით სოუსი და მოაყარეთ დაფშვნილი ყველი.
მაკარონი ბეკონით და პომიდვრით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი