წიწაკის სოუსი

მარტივად მოსამზადებელი წიწაკის სოუსი..!

 შემადგენლობა:

მომზადება:

წიწაკას მოვაშოროთ თესლები და გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში ხახვთან და ნიორთან ერთად. მოვშუშოთ

ყველაფერი ერთად ზეთში ნელ ცეცხლზე 15 წთ. მოვაყაროთ მარილი,წიწაკა,სუნელები, კარგად ამოვურიოთ,

გამოვრთოთ ცეცხლი და გავაციოთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ღორის ხორცის მუჟუჟი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი