წვნიანი ოსპით

ბოსტნეულის გემრიელი წვნიანი!

შემადგენლობა:

მომზადება:

ხახვი, სტაფილო და თეთრი ძირები ასანთის მსგავსად დავჭრათ და კარაქში მოვშუშოთ. 10 წუთის შემდეგ დავასხათ ნახარში საკმარის ნორმამდე. როდესაც ადუღდება, ჩავუმატოთ კანისგან გაფცქვნილი დამბალი ოსპი, ავადუღოთ დაახლოებით 20 წუთი. შემდეგ ჩავუმატოთ  დაჭრილი კარტოფილი, შევანელოთ მარილით და პილპილით. როდესაც მომზადდება მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი.

წვნიანი ოსპით

2.3 (45%) 4 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

საქონლის ხორცის ხარჩო