შემადგენლობა:
მომზადება:
აადუღეთ 1-2 ლიტრი წყალი, ჩააყარეთ მარილი, ცივ წყალში გარეცხეთ საქონლის ძვლები, მოათავსეთ
ადუღებულწყლიან ქვაბში და ადუღეთ 3 წთ. გარეცხეთ და გაასუფთავეთ ბოსტნეული, დაჭერით მოზრდილ
ნაჭრებად, დაამატეთ დაფნის ფოთოლი, პილპილი და ოხრახუში, ადუღეთ ნელ ცეცხლზე, შემდეგ
გაწურეთ საცერში.
დაჭერით გოგრის რბილობი კუბებად, მოხრაკეთ ხახვი, დაამატეთ გოგრის კუბები და ნელ ცეცხლზე
მოშუშეთ, დაასხით საქონლის ბულიონი და ნელ ცეცხლზე ადუღეთ 15 წუთი, სანამ გოგრის რბილობი
არ ჩაიშლება. გადმოიღეთ, ჩაასხით ბლენდერში და გათქვიფეთ. შეაზავეთ მარილით და პილპილით. სუფრაზე
მიტანის წინ მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი კამა.
სოკოს და ბრინჯის სუპი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი