შემადგენლობა:
მომზადება:
გარეცხეთ ლობიო და ქონდარი. დაჭერით ლორი. დაჭერით ხახვი. ქვაბში შეაწითლეთ ლორი, სანამ ცხიმი
არ გამოდნება. დაამატეთ დაჭრილი ხახვი. როვიე ერთად მოშუშეთ, სანამ ოქროსფერს არ მიიღებს. დაუმატეთ
ლობიო და ქონდარი და 150 მლ მარილიანი წყალი.
ქვაბს დაახურეთ და ადუღეთ 20-30 წთ, სანამ ლობიო არ დარბილდება. შეაზავეთ მარილით და მოაყარეთ
მწვანე ხახვი. სუფრაზე ლობიოსთან ერთად შეგიძლიათ მიიტანოთ შემწვარი შაშხის პატარა,თხელი ნაჭრები.
ხორციანი ბურთულები ტომატით |