მომზადება:
50 გრამ საფუარს დავასხათ 100 გრ ნელთბილი წყალი. როდესაც საფუარი გაიხსნება,შევურიოთ ცოტაოდენი
ფქვილი და დავდგათ თბილ ადგილას.
ცალკე ჭურჭელზე დავასხათ 1 ჩ.ჭ ზეთი, 1 ლიტრი წყალი, 1 ჩ.ჭ შაქარი ( თუ ნამცხვრისთვის გინდათ). დავამატოთ
წინასწარ დაყენებული საფუარი და მოვზილოთ საშუალო სისქის ცომი. გავაჩეროთ თბილ ადგილას. როდესაც ცომი
კარგად ამოვა,ჩავზილოთ.
კომბოსტოს ღვეზელი |
ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი