შემადგენლობა:
მომზადება:
გამდნარი მარგარინი და კვერცხი შეურიეთ, დაამატეთ მაწონი, არაჟანი, სოდა, შეაზილეთ ნელ-ნელა. ჩაამატეთ ფქვილი და მოზილეთ რბილი ცომი. გააჩერეთ 10-15 წუთი. გააბრტყელეთ სქელ ფენად, ჩადეთ სართი, მოუკარით თავი. მოკრული თავის მხრიდან დადეთ ღუმელის ტაფაზე, ხელით გაშალეთ ტაფის ზომაზე. წაუსვით კვერცხის გული და გამოაცხვეთ ღუმელში საშუალო ტემპერატურაზე. ცომში ჩასადები სართი შეარჩიეთ თქვენი გემოვნებით.
ისპანახის ღვეზელები |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი