შემადგენლობა:
მომზადება:
საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი. გაალღვეთ ფენოვანი ცომი, გააბრტყელეთ და დაჭერით 4 მართკუთხედად. გააცხელედ ღუმელი 200 გრადუსამდე. მსხვილად დაჭერით მიწის თხილი. ცომის ყოველ ფირფიტაზე წაუსვით 1 ს/კ არაჟანი, ზემოდან გაანაწილეთ მიწის თხილი და მოაწყვეთ რეჰანის ფოთლები. ფენოვანი ცომის ფირფიტები მოკლე მხრიდან გადაახვიეთ და ყოველი ფირფიტა მჭრელი დანით 7 ნაწილად გაჭერით. აცხვეთ 20 წთ.
რჩევა: თუ ცხარე გიყვართ, ცომს ცოტაოდენი დაფქული წიწაკა მოაყარეთ. უმსჯობესია, თუ წიწაკას არაჟანს შეურევთ. ასე სიცხარე თანაბრად გადანაწილდება. შეგიძლიათ არაჟანს ცოტა აჯიკა და უცხო სუნელი შეურიოთ.
კაკაოს სუფლე თხილით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი