შემადგენლობა:
მომზადება:
1. დაფხვენით ორცხობილა, დაუმატეთ გამდნარი კარაქი და მარილი, აურიეთ და მოათავსეთ გამოსაცხობ ტაფაზე, სადაც საცხობი ქაღალდია დაფენილი.
2. ათქვიფეთ კვერცხი შაქართან ერთად, დაუმატეთ ცედრა და ლიმონის წვენი, მარილი, დაბლენდერებული ხაჭო,არაჟანი, გამდნარი შოკოლადი და მანანის ბურღული – ავურიოთ კარგად. ორცხობილის ფენას თანაბრად წავუსვათ მარწყვის მურაბა და ზემოდან დავასხათ ხაჟოს მასა.
3. გამოაცხვეთ 30-40 წუთი 200 გრადუსიან ცეცხლზე, შემდეგ მოაყარეთ მარწყვი, გააგრილეთ და ცოტა ხნით შეგიძლიათ მაცივარშიც შედოთ.
ხაჭოს პუდინგი ხილით |