შემადგენლობა:
მომზადება:
გალეტები მოათავსეთ ცელოფნის პარკში და დაფხვენით ცომის საბრტყელებლით. შეურიეთ კარაქი. როდესაც მასა შეიკვრება, დადეთ ფორმის ძირზე და გააბრტყელეთ. ხილის ჟელეს ფხვნილი შაქრიან ვანილთან ერთად გახსენით 1/4 ლ ცივ წყალში. გააჩერეთ 5წთ. გააცხელეთ და თან ურიეთ. გადმოდგით ცეცხლიდან და გააგრილეთ. ხაჭო და ხაჭოსებრი ყველი მოათავსეთ ჯამში. ლიმონი ცხელი წყლით გარეცხეთ, გათალეთ და წვრილ ზოლებად დაჭერით, გამოწურეთ წვენი და 100 გ შაქართან ერთად შეურიეთ ხაჭოს. დაუმატეთ ხილის ჟელე. ნაღები ლიმონჟავასთან ერთად ათქიფეთ გამაგრებამდე, შეურიეთ ხაჭოიან მასას და გაანაწილეთ გალეტიან ფენაზე. შემოახვიეთ ცელოფანი და შედგით მაცივარში 2-3 სთ. ლიმონის კანი 1ს.კ შაქართან და ცოტა წყალთან ერად წამოადუღეთ. გააგრილეთ და ფსტასთან ერთად მოაყარეთ ნამცხვარს.
კრემი კაკაოთი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი