შემადგენლობა:
მომზადება:
ფორმას წაუსვით ცხიმი. გააცხელეთ ღუმელი 180 გრადუსამდე. კარაქი, 130 გ შაქარი და რიკოტა ათქვიფეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. დაუმატეთ ლიმონის წვენი და ცედრა. კვერცხის გული და ცილა გააცალკევეთ. ცილა დარჩენილ შაქართან ერთად ათქვიფეთ გამაგრებამდე, კვერცხის გული კი შეურიეთ ყველიან მასას. ყველიან მასას ფრთხილად დაუმატეთ ათქვეფილი ცილა და ნუში. ცომი ჩაასხით ფორმაში და აცხვეთ 40 წთ. სანამ არ შეყავისფრდება. ნამცხვარს მოაყარეთ შაქრის პუდრა.
ჟოლოს ნამცხვარი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი