შემადგენლობა:
მომზადება:
გულსართი:
დამბალ, გაწურულ სოიოს შეურიეთ წვრილად დაჭრილი ქინძი, დაფქული წიწაკა,მარილი,ცხიმი შეაზილეთ ხელით.
ცომი:
ჯამში გააკეთეთ ფქვილის ჭა, მოაყარეთ მარილი, ჩაასხით 0.4 ლიტრი ნელთბილი წყალი და მოზილეთ მაგარი ცომი.
გააბრტყელეთ ცომი 1სმ სისქის ფენად, დაჭერით საჭრელი ფორმით ან ჭიქის პირით. ცომის ყოველი ნაჭერი გააბრტყელეთ ძალიან თხელ ფენად, დაადეთ 1ს.კ სოიოს გულსართი, გადაკეცეთ, სეუკარით პირი და შებრაწეთ მდუღარე ზეთში ორივე მხრიდან.
გოგრის მაფინები ( სამარხვო ) |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი