შემადგენლობა:
მომზადება:
გაატარეთ ხორცი, ხახვი, მწვანილი, დაამატეთ წყალი ( რამდენსაც შეიწოვს), მარილი, წიწაკა და კარგად შეურიეთ. მოზილეთ ხინკლის ცომი, იმ განსხვავებით, რომ წყალში ამატებთ 1-2 კოვზ ზეთს. გააჩერეთ ცოტა ხანს. გაააბრტყელეთ რაც შეიძლება თხელ ფენად, დაჭერით სასურველი ზომის მრგვალ ნაჭრებად. თითოეულ ნაჭერზე მოათავსეთ ერთი კოვზი ხორცის სართი, გადაკეცეთ ისე, რომ მიიღოთ ნახევარმთვარე და გადაატარეთ ცომის საჭრელი. ღრმა ტაფაში ჩაასხით ზეთი, წამოადუღეთ და მდუღარე ზეთში შეწვით ჩებურეკი ორივე მხრიდან. ცხელ-ცხელი ჩებურეკი დაალაგეთ ერთმანეთზე.
ფუნთუშები ქლიავის ჯემით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი