უგემრიელესი ჩებურეკები სტაფილოს გულსართით.!
შემადგენლობა:
მომზადება:
სტაფილო გავფცქვნათ, გავხეხოთ მსხვილ სახეხზე და მოვშუშოთ ზეთში ხახვთან ერთად. დავასხათ ცოტაოდენი წყალი და ნელ ცეცხლზე ბოსრნეული კარგად ჩავშუშოთ. დარბილებლ სტაფილოს მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი, მარილი, პილპილი და გავაციოთ. ცომისგან გავაკეთოთ თხელი, მრგვალი ცომები, ჩავდოთ შუაში სტაფილოს ფულსართი, შემოვუკეცოთ გვერდები, რომ მივიღოთ ნახევარმთვარის მსგავსი ჩებურეკები და შევწვათ ზეთში.
პური სახლის პირობებში |