შემადგენლობა:
მომზადება:
ხახვი დავჭრათ ნახევარგოლებად და მოვშუშოთ ზეთში. ხორცი დავჭრათ პატარა ნაჭრებად,
ჩავამატოთ ხახვს, დავახუროთ ხუფი და დავტოვოთ ცეცხლზე 20-25 წთ. შევურიოთ ტომატი,
თხლად დაჭრილი კომბოსტო, დავასხათ ცხელი წყალი, შევაზავოთ მარილით,წიწაკით, შაქრით,
ამოვურიოთ, დავახუროთ ხუფი და მოვამზადოთ კერძი ნელ ცეცხლზე 1 საათი.
ქათმის ხორცი მდოგვით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი