ჩაქაფული

უგემრიელესი წვნიანი..! 

 

მომზადება:

დაჭერით 1 კგ ბატკნის ხორცი საშუაო ზომის ნაჭრებად, გარეცხეთ, გაწურეთ. მოათავსეთ ქვაბში,

დაუმატეთ 2 თავი  წვრილად დაჭრილი ხახვი, ჩაშუშეთ წყლის ამოშრობამდე, შემდეგ

ჩაყარეთ წვრილად დაჭრილი 200-200 გრ ახალი ხახვი და ტარხუნა, 50-50 გრ ქინძი, ოხრახუში,

რეჰანი, ნიახური, კამა, პიტნა, 4 კბილი დანაყილი ნიორი, 1 ჩ.ჭ ტყემალი, 2 ჩ.ჭ თეთრი ღვინო,

წიწაკა და მარილი გემოვნებით. დაასხით იმდენი წყალი, რომ შემოადგეს. ხორცი რომ კარგად

მოიხარშება, გადმოდგით ცეცხლიდან.

ჩაქაფული

3.6 (71.67%) 12 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

სოიო პომიდვრის სოუსით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი