შემადგენლობა:
მომზადება:
2 ჭიქა წყალი და 200 გრ მარგარინი ერთად ავადუღოთ მინანქრის ქვაბში, მარგარინი რომ ჩადნება, ჩავაყაროთ 2 ჭიქა ფქვილი და კარგად ავზილოთ. შემდეგ გადმოვდგათ და 8 კვერცხი სათითაოდ შევაზილოთ. ნახევარი საათით შევდოთ მაცივარში. გაციებული ცომი დასველებული სუფრის კოვზით ამოვიღოთ და სათითაოდ დავდოთ ცხიმწასმულ ტაფაზე და გამოვაცხოთ აერღუმელში შეწითლებამდე. როცა გამოცხვება, გამოვიღოთ, გავუკეთოთ გვერდიდან ნასვრეტი და კრემის ‘’ შპრიცით’’ ჩავასხათ ყავის კრემი. მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.
ვაშლის ღვეზელი |
რამდენ გრადუსზე უნდა გამოვაცხოთ რატომ არ გიწერიათ