შემადგენლობა:
მომზადება:
1 კვერცხი, წყალი, შაქარი ავურიოთ და დავდგათ ნელ ცეცხლზე. დავფშვნათ ორცხობილა და კაკაო, კარაქი ერთმანეთში ავურიოთ და ჩავასხათ მდუღარე მასაში. როცა ადუღდება, მზად იქნება და დავამაებთ ნიგოზს, ამის შემდეგ კიდევ5 წუთს ვადუღებთ და გამოვრთავთ. დავასხათ წინასწარ გაშლილი პერგამენტის ქაღალდზე. დავახვიოთ ძეხვის ფორმის მსგავსად, გავაციოთ და შევდგათ მაცივარში.
ვაშლის დესერტი ( სამარხვო) |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი