შემადგენლობა:
მომზადება:
გააცხელეთ ღუმელი 180 გრადუსამდე. საცხობ ფირფიტაზე დაააფინეთ პერგამენტი. დატეხეთ შოკოლადი. კარაქი დაადნეთ დაბალ ცეცხლზე და შიგ შოკოლადი გახსენით, თან ურიეთ. კვერცხი, შაქარი და შაქრიანი ვანილი ათქვიფეთ ჰაეროვანი მასის მიღებამდე. დაუმატეთ შოკოლადიანი კარაქი. დაუმატეთ ერთმანეთში არეული ფქვილი და სახამებელი. შეურიეთ დაჭრილი ნიგოზი. საცხობ ფირფიტაზე კოვზით ცომის წრეები დაასკუპეთ. აცხვეთ 10- 12 წთ. გამოიღეთ, მოაცილეთ პერგამენტი და გააგრილეთ.
ტკბილი პიცა |
რა დებილურად არის დაწერილი არ არის ნორმალურად ახსნილი, ის რძე როდის ვუყო?