შემადგენლობა:
მომზადება:
გააცხეეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი.კრუასანის ცომი გააბრტყელეთ, დაჭერით სამკუთხედებად და დააწყვეთ საცხობ ფირფიტაზე. ცომის ყოველ ნაჭერს წაუსვით 1 ს.კ თხილიანი კარაქი და განიერი მხრიდან გადაახვიეთ.აცხვეთ 12 წთ. ცხობსი დამთავრებამდე 5 წთ-ით ადრე, ნამცხვრს შოკოლადის ბურბუშელა მოაყარეთ.
ბანანის პუდინგი იოგურტით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი