შემწვარი ხეკის ფილე

ხეკი თევზი ერთ-ერთი სახეობაა! 

შემადგენლობა:

მომზადება:

თევზის ფილე გარეცხეთ ცივ წყალში, შეაშრეთ და დაჭერით. მოასხით ლიმონის წვენი და გააჩერეთ

15 წუთი. შეაზავეთ მარილით და პილპილით. ათქვიფეთ კვერცხი,ამოავლეთ თევზი, შემდეგ ფილეს

თითოეულს მხარეს მოაყარეთ ფქვილი და ამოავლეთ ორცხობილაში. შეწვით კარაქში, დაახლოებით 5-6 წთ,

სანამ ყველა გვერდი ოქროსფერი არ გახდება.

შემწვარი ხეკის ფილე

5 (100%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

კალმარი არაჟნით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი