შემწვარი ქათამი სულგუნით

შემადგენლობა:

მომზადება:

გასუფთავებული, გარეცხილი და მარილმოყრილი ქათმის მუცლის ღრუ გამოვტენოთ წვრილად დაჭრილი

სულგუნით. გავკეროთ ძაფით, წამოვაგოთ შამფურზე და შევწწვათ ნაკვერჩხალზე. შეწვის დროს ხანგამოშვებით

წავუსვათ კარაქში არეული ბროწეულის წვენი. როცა მზად იქნება, ძაფები მოვაცილოთ, დავჭრათ და ისე

მივიტანოთ.

შემწვარი ქათამი სულგუნით

3 (60%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

შემწვარი ღვიძლი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი