შემწვარი ღორის ფილე

არომატული და გემრილი ხორცი! 

შემადგენლობა:

მომზადება:

ერთმანეთში აურიეთ ზეთი, პილპილი და 2 ს.კ ბაზილიკი. ფილე 10 წთ ჩადეთ ამ ნაზავში.

გაადნეთ კარაქი, შეწვით ფილე ყოველი მხრიდან 2-3 წუთით და შეაზავეთ მარილით. ერთმანეთში აურიეთ

ორცხობილა, ნაღები და 2 ს. ბაზილიკი. ნაზავი წაუსვით ხორცს და აცხვეთ ღუმელში, 225 გრადუსზე, ან ცხელ

გრილზე 5-10წუთის განმავლობაში.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ღორის კანჭი