შემადგენლობა:
მომზადება:
საცხობ ფირფიტაზე დავაფნოთ ფოლგა, მოვასხათ ზეთი, დავადოთ ქათმის ფილე, მოვაყაროთ
მარილი და პილპილი, წავუსვათ პესტო,დავადოთ პომიდვრის ნაჭრები, მოვაყაროთ მარილი
და პილპილი, ცალკე ჯამში ერთმანეთში ავურიოთ პურის ნაფხვენები,ყველი,პილპილი, გახეხილი
ნიორი, ზეთი და ეს მასა მოვაყაროთ ქათმის ხორცს. შევდოთ ღუმელში 250 გრადუსზე.
ხორცის რულეტი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი