შემწვარი ვაშლი

მასალა:

მომზადება:

4 ცალ ვაშლს ამოაცალეთ გულები, დააწყვეთ ტაფაზე. შეურიეთ ერთმანეთს 1 ჭ. ვაშლის წვენი, 1 ს/კ თაფლი, ნახევარი ლიმონის წვენი, ¼ ჩ/ჭ დაქუცმაცებული ნიგოზი და ამდენივე ქიშმიში. მოაყარეთ ცოტა დარიჩინი და მოათავსეთ ვაშლის ნაყოფებში. შედგით ტაფა აირღუმელში და საშუალო ცეცხლზე გააჩერეთ 45 წუთს.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

პურის პუდინგი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი