გთვაზობთ ერთ-ერთ კერძს ყაბაყის გამოყენებით!
შემადგენლობა:
მომზადება:
ყაბაყი გარეცხეთ და გაამშრალეთ ხელის გასმით, მოაშორეთ ყუნწები და ბოლოები. დაჭერით. ნაჭრები
შეკაზმეთ მარილით, დაჭერით ლორი და ხახვი.ათქვიფეთ ერთად ფქვილი და კვერცხი და დაუმატეთ
ყაბატს, ლორთან და ხახვთან ერთად.შეკაზმეთ პილპილითა და მუსკატით. თასს წაუსვით ზეთი და
ყაბაყიანი მიქსტურა გადაიტანეთ თასში. გამოაცხვეთ ღუმელში 225 გრადუს ტემპერატურაზე 30
წუთის განმავლობაში. შემდეგ მოაყარეთ კერძს გახეხილი ყველი და ისევ შედგით ღუმელში რამდენიმე
წუთით, სანამ ყველი არ დაიწყებს დნობას და სანამ არ გახდება ოქროსფერი.
სპაგეტი თევზით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი