ყურძნის ღვეზელი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ყურძენი კარგად გავრეცხოთ და დავმარცვლოთ. კვერცხი ავთქვფიოთ, როგორც ერბოკვერცხისთვის, ერთდროულად დავუმატოთ შაქარი, ვანილი, კონიაკი. ნელ-ნელა დავუმატოთ ფქვილი. განუწყვეტლივ ვურიოთ და დავასხათ მდუღარე რძე, გამდნარი კარაქი. ყურნის მარცვლები დავალაგოთ ტაფაზე, დავასხათ მიღებული ცომი და შევდგათ ზომიერად გახურებულ აირღუმელში.  მზა ღვეზელს მოვაყაროთ შაქრის პუდრი.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ნამცხვარი ჯემით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი