შემადგენლობა:
მომზადება:
ყურძენი კარგად გავრეცხოთ და დავმარცვლოთ. კვერცხი ავთქვფიოთ, როგორც ერბოკვერცხისთვის, ერთდროულად დავუმატოთ შაქარი, ვანილი, კონიაკი. ნელ-ნელა დავუმატოთ ფქვილი. განუწყვეტლივ ვურიოთ და დავასხათ მდუღარე რძე, გამდნარი კარაქი. ყურნის მარცვლები დავალაგოთ ტაფაზე, დავასხათ მიღებული ცომი და შევდგათ ზომიერად გახურებულ აირღუმელში. მზა ღვეზელს მოვაყაროთ შაქრის პუდრი.
ნამცხვარი ჯემით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი