შემადგენლობა:
მომზადება:
გაალღვეთ ფენოვანი ცომი. გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი.ცომი გააბრტყელეთ, გაჭერით 8 ნაწილად, მოაყარეთ მარილი და პილპილი. ყველი წვრილად დაჭერით და ცომის ნაჭრების შუაგულში გაანაწილეთ.გარგარი გარეცხეთ, შუაზე გაყავით და გამოაცალეთ კურკა. თითო ნახევარი დაადეთ ყველის ნაჭრებს. ცომი კონვერტისებურად დაკეცეთ, კიდეები ისე შეაერთეთ, რომ ნაწიბურები გაუკეთდეს, და აცხვეთ 20 წთ.კონვერტები ღუმლიდან ახალგამოღებული უნდა მიირთვათ. თუ ცოტა ადრე გამოაცხობთ, სუფრასთან მიტანის წინ 200 დრადუსზე გააცხელეთ.
ანანასის ღვეზელი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი