ყველიანი ღვეზელი

მომზადება:

1 ქილა მაწონი, 50 გრ შერბილებული მარგარინი, 2 ც კვერცხი, 1 ჩ.კ სოდა, დანის წვერით მარილი, კარგად

აურიეთ და შეაზილეთ იმდენი ფქვილი, რომ მიღოთ რბილი ცომი.

ცომი გაყავით ორ ნაწილად, გააბრტყელეთ, ერთი ნაწილი დააფინეთ ფქვილმოყრილ საცხობ ფირფიტაზე. ზედ

მოაფინეთ ყველის ფარში და დააფარეთ ცომის მეორე ნაწილი. შემოუკეცეთ გვერდები. გადაუსვით 1 ს.კ

არაჟანში ათქვეფილი 1 ც კვერცხის გული. ალაგ -ალაგ ჩაჩხვრილეთ ჩანგლით. გამოაცხვეთ ღუმელში

საშუალო ტემპერატურაზე.

ყველის ფარში : 

გახეხეთ 600 გრ ყველი, შეურიეთ 50 გრ კარაქი.

ყველიანი ღვეზელი

5 (100%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

დახურული ღვეზელი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი