შემადგენლობა:
ცომისთვის:
გულსართისთვის:
მომზადება:
ფქვილით, თბილი წყლით, ზეთით და მარილით მოვზილოთ ელასტიური ცომი, დავაფაროთ
ჭურჭლის ტილო და გავაჩეროთ 15 წთ. მოვამზადოთ გულსართი: ყველა ინგრედიენტი
ავრუიოთ ერთამენთს, ჩავამატოთ კვერცხის გული, ლიმონის და ფორთოხლის ცედრა. ცომი
გავაბრტყელოთ, გამოვჭრათ რგოლები, ყველა რგოლის შუაში ჩავდოთ გულსართი და ოდნავ
ავუმაღლოთ გვერდები, ისე რომ თავი არ მოვუკრათ. დავალაგოთ ორცხობილები ფქვილიან და
კარაქიან ქურის ტაფაზე და გამოვაცხოთ 200 გრადუსზე 30 წთ.
აჩმა |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი