შემადგენლობა:
მომზადება:
ყვავილოვანი კომბოსტო დაანაწევრეთ და კარგად გარეცხეთ. ტაფაზე დაასხით ზეთი და კარგად გააცხელეთ.
მოათავსეთ ზედ დაჭრილი ყვავილოვანი კომბოსტო. როდესაც კომბოსტო შეყავისფერდება, დაუმატეთ
წვრილად დაჭრილი პომიდორი და კარგად აურიეთ. ცალკე ჯამში მოათავსეთ
კვერცხი, ნაღები,მარილი,პილპილი და კარგად ათქვიფეთ. მიღებული მასა მოასხით ყვავილოვან
კომბოსტოს, წვრილად დაჭრილ კამასთან ერთად. გააჩერეთ საშუალო ტემპერატურაზე,სანამ
კვერცხი არ შეიწვება.
ტოლმა აჭარულად |