შემადგენლობა:
მომზადება:
ოთხი კვერცხის გული ისე გათქვიფეთ ერთ ს.კ შაქარში, რომ გათეთრდეს. სამ ჩ.კ დაფქულ ყავას 3 ს/ლ წყალი დაასხით, მოადუღეთ. ეს ყავა დაასხით გათქვეფილ კვერცხს, მოურიეთ. შედგით ცეცხლზე და თან მოურიეთ. როცა გასქელდება, გადმოიღეთ. ნელ-თბილში ჩაასხით ნაღები. მოურიეთ. გემოთი ნახეთ, თუ შაქარი აკლია, კიდევ მოუმატეთ. კარგად მოურიეთ. ჩაასხით ფორმებში და ყინულზე დადგით.
ხილის ჟელე |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი