მოამზადეთ უგემრიელესი დესერტი ყავის გამოყენებით!
შემადგენლობა:
მომზადება:
დაფქულ ყავას დაასხით 250 მლ ადუღებული წყალი, დაუმატეთ უნალექო ყავა და გააჩერეთ 15 წუთი, რომ
კარგად გაიხსნას. შემდეგ გაფილტრეთ. აადუღთ 100 მლ წყალი შაქართან ერთად და ადუღეთ, სანამ არ მიიღებთ
სიროფს. ათქვიფეთ კვერცხის გულები, დაუმატეთ ცხელი შაქრის დიროფი და თქვიფეთ, სანამ არ მიიღებთ
სქელ კრემის მასას. კრემს დაუმატეთ ყავა და მარილი.
ათქვიფეთ ნაღები, სანამ არ გახდება ჰაეროვანი და ფაფუკი და ჩაუმატეთ კრემს. მოათავსეთ ეს მასა
კონტეინერში და შედგით საყინულეში 3-4 საათით. გადმოიღეთ ნაყინი დესერტის ცივ ლანგარზე, მორთეთ
დაშაქრული ხილით, ყავის მარცვლებით ან შოკოლადით.
მსხალი წითელი ღვინით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი