შემადგენლობა:
მომზადება:
ლობიოს დავასხათ წყალი და დავტოვოთ 4-5 საათი. გამოვუცვალოთ წყალი და მოვხარშოთ ნელ ცეცხლზე. მოხარშულ ლობიოს გადავაწუროთ წყალი, დავამატოთ მარილი, პილპილი და ზეთში მოხრაკული ხახვი. ყველაფერი კარგად ჩავზილოთ. ცომი გავყოთ რამდენიმე საშუალო ნაწილად, თითოეულში ჩავდოთ ლობიოს გულსართი, მოვახვიოთ, გავაბრტყელოთ და გამოვაცხოთ ღუმელში ან შეწვით ზეთში ორივე მხრიდან.
პომიდორი ნიგვზით |