შემადგენლობა:
მომზადება:
ქლიავს მოვაცალოთ ყუნწები, გავრეცხოთ და გავაშროთ. შაქრისგან და წყლისგან მოვამზადოთ სიროფი (წარმოქმნილი ქაფი მოვხადოთ). სიროფი როდესაც მოიხარშება, ჩავყაროთ ქლიავი და ვხარშოთ 20 წუთი, შემდეგ გადმოვდგათ გაზქურიდან და გავაჩეროთ სანამ მთლიანად არ გაცივდება მურაბა. შემდეგ ეს პროცესი გავიმეოროთ 3–4–ჯერ, სანამ მურაბა არ ჩასქელდება. შემდეგ ჩავასხათ ქილებში და შევინახოთ გრილ ადგილზე.
ქლიავის მურაბა თხილით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი