შემადგენლობა:
მომზადება:
ქლიავს გამოვაცალოთ კურკები, დავაყაროთ შაქარი და მთელი ღამით დავდგათ, რომ წვენი გამოუვიდეს.
დილით ქვაბი საშუალო ცეცხლზე შემოვდგათ და ვადუღოთ, სანამ წვენი შესქელდება.
კონფიტიურის წვენი უფრო სქელი უნდა იყოს, ვიდრე მურაბის. დავამატოთ ვანილი და ცხელ-ცხელი კონფიტიურით გავავსოთ ქილები. ქილებს საფარებლები გავუკეთოთ და დავდგათ გასაგრილებლად.
მკვახე პომიდვრის მურაბა |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი