ქაშაყის ბურთულები

შემადგენლობა:

მომზადება:

ქაშაყის ფილე ორჯერ გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში, შეურიეთ 3 ს.კ. ორცხობილა და პილპილი. ცალკე გახეხეთ ყველი. თევზიანი მასა დაყავით პატარ-პატარა ნაწილებად და გააბრტყელეთ მრგვალად. ზემოდან გაანაწილეთ გახეხილი ყველი, შეაერთეთ ნაპირები და მიეცით ბურთულების ფორმა. ამოავლეთ ფქვილში, შემდეგ – ათქვეფილ კვერცში, ბოლოს – დაფხვნილ ორცხობილაში და შეწვით ზეთში. ბურთულები დააწყვეთ ქაღალდის ხელსახოცზე ზედმეტი ცხიმის შესაშრობად. მიირთვით შემწვარ კარტოფილთან ერთად.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ზუთხის და ორაგულის სალათი