შემადგენლობა:
მომზადება:
ოსპი საშუალო ზომის ქვაბში ჩავყაროთ და დავასხით ცივი წყალი. აადუღეთ, დაუწიეთ ცეცხლს,
დააყენეთ დაბალ ტემპერატურაზე და ხარშეთ 15-20 წუთს, ვიდრე მომზადდება. გადაწურეთ წყალი და გადადგით ცეცხლიდან.
ქათმის ხორცს მოასხით 2ს.კ ზეითუნის ზეთი, მოაყარეთ ლიმონის ცედრა და საშუალო ცეცხლზე
შემოდიგით 5 წუთით. გადააბრუნეთ ყველა მხარეს, რომ კარგად შეიბრაწოს. შემდეგ ცეცხლიდან
გადმოდგით და შეინახეთ თბილად.
დაასხით დარჩენილი ზეთი დიდ ტაფაზე. დააყარეთ ოსპი და თავშავა, დაასხით ლიმონის წვენი
და 3 წუთით დააყოვნეთ ცეცხლზე. მიირთვით ქათმის ხორცი ცხელი ოსპით.
ბაბკა |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი