ქათმის ხორცი ოსპით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ოსპი საშუალო ზომის ქვაბში ჩავყაროთ და დავასხით ცივი წყალი. აადუღეთ, დაუწიეთ ცეცხლს,

დააყენეთ დაბალ ტემპერატურაზე და ხარშეთ 15-20 წუთს, ვიდრე მომზადდება. გადაწურეთ წყალი და გადადგით ცეცხლიდან.

ქათმის ხორცს მოასხით 2ს.კ ზეითუნის ზეთი, მოაყარეთ ლიმონის ცედრა და საშუალო ცეცხლზე

შემოდიგით 5 წუთით. გადააბრუნეთ ყველა მხარეს, რომ კარგად შეიბრაწოს. შემდეგ ცეცხლიდან

გადმოდგით და შეინახეთ თბილად.

დაასხით დარჩენილი ზეთი დიდ ტაფაზე. დააყარეთ ოსპი და თავშავა, დაასხით ლიმონის წვენი

და 3 წუთით დააყოვნეთ ცეცხლზე. მიირთვით ქათმის ხორცი ცხელი ოსპით.

ქათმის ხორცი ოსპით

3.3 (66.67%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ბაბკა





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი