ქათმის ხორცის პელმენი

შემადგენლობა:

ფარშისთვის: 

ცომისთვის: 

მომზადება:

ქათმის ხორცის ფარშს შეურიეთ  ხორცსაკეპ მანქანაში გატარებული ნიორი, ხახვი და ოხრახუში, შეანელეთ სანელებლებით და დაასხით მდუღარე წყალი.

2 ჭიქა ფქვილს დაამატეთ მარილი და კვერცხი, ნელ-ნელა ამატეთ თბილი წყალი და მოზილეთ მაგარი, ელასტიკური ცომი, ძალიან თხლად გააბრტყელეთ და პატარა ჭიქით ამოჭერით. თუ ცომი სქელი გეჩვენებათ, შეგიძლიათ თითოეული წრე ცალკე გააბრტყელოთ, შემდეგ ზედ მოათავსოთ ფარში, შეკარით და მოხარშეთ მდუღარე მარილწყალში. მზა პელმენი მიირთვით კარაქთან, არაჟანთან ან გახეხილ ყველთან ერთად.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

გოგრის ბლინები





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი