შემადგენლობა:
მომზადება:
დიდ ქვაბში ჩაასხით ზეთი, ჩაყარეთ სუნელები და დანაყილი ნიორი. დაამატეთ პატარა ნაჭრებად დაჭრილი ქათმის ხორცი და კარგად ამოურიეთ. ქვაბს დაახურეთ თავსახური და გააჩერეთ 1 საათს. ფრთხილად წამოაცვით ქათმის ხორცის ნაჭრები შამფურზე.
დიდ ქვაბში აადუღეთ მარილიანი წყალი. ჩაყარეთ ბრინჯი და შემოდგით საშუალო ცეცხლზე 12 წუთითი. დაამტეთ ლობიო და კიდევ 3 წუთს დატოვეთ ცეცხლზე, ვიდრე მოიხარშება. მოათავსეთ ტაფა საშუალო ან მაღალ ცეცხლზე. შეწვით ქაბაბი 5 წუთის განმავლობაში ყველა მხრიდან. მიირთვის ცხელ ბრინჯსა და ლობიოსთან ერთად.
ინდაურის კატლეტები |